3 jun 2017

8a Concentracio Competicio de ADC.

DIA: DIUMENGE 11 DE JUNY.

DIA: DIUMENGE 11 DE JUNY.
 
LLOC: MASIA PUIGBÓ -08650- sallent.
 
-C- 16 sortida 64 Sallent Nord, 08650 Sallent, Barcelona
 
HORARIS:
 
• 9:00h-10:00h: Inscripcions obertes a dins la carpa ADC, dins el mateix pàrquing de la masia, donat que els camps es troben més amunt.
 
• 10:30h-13:00h: Competició.
 
• 13:15h: Pica-Pica i refrigeri gratuït per a tots els assistents a la concentració. Sorteig i entrega de premis.
 
• 14:00h: Dinar al restaurant de la Masia Puigbó.
 
PREUS I TARIFES:
 
40€ NO SOCIS, tot inclòs. Participació-refrigeri i dinar. (Amb el preu inclou 1 papereta pel sorteig especial d’un detector XP DEUS LITE i 2 propointers XP.)
 
30€ SOCIS, tot inclòs. Participació-refrigeri i dinar. (Amb el preu inclou 1 papereta pel sorteig especial d’un detector XP DEUS LITE i 2 propointers XP.)
 
20€ SOCIS QUE NO ES QUEDIN A DINAR: Inclou; participació-refrigeri.
 
25€ ALS NO SOCIS QUE NO ES QUEDIN A DINAR: Inclou; participació-refrigeri.
 
*NOTA: Els acompanyants que no participin a la competició i que es quedin a dinar, hauran d’abonar el preu de 23€ del menú dins la mateixa carpa ADC durant el desenvolupament de la competició.
 
FUNCIONAMENT DE LA COMPETICIÓ:
 
S’amagaran sobre els terrenys de competició 100 monedes de 10 i 20 cèntims d’euro a dins de sobres de plàstic, amb un número a l’interior. És a dir, hi haurà un total de 100 números a dins els sobres.
Només 20 sobres tindran premi. Com sempre volem recordar que els premis no estan assignats amb els números de cada sobre, sinó que és farà un sorteig aleatori. Per això, es farà un duplicat dels 100 números de cada sobre que es posaran a dins un recipient. Amb l’ajuda d’una mà innocent s’extrauran només 20 números.
 
NORMES:
 
• Sempre tapar els forats.
 
• Respectar els espais de detecció, degudament senyalitzats.
 
• Cada participant tindrà el seu dorsal numerat.
 
Recordar que la inscripció a la competició és fa directament dins la carpa ADC, i el mateix dia de la concentració de 9:00h a 10:00h. (Possibilitat de pagament per avançat, veure més abaix.)
 
SORTEIG I PREMIS:
 
Com cada edició els premis seran nombrosos i amb col•laboració deMetaldtec, Ligth’n’Deep, OrcromMetalldetectors i la FEDD: Detectors de metalls, pointers, plats, fundes i motxilles, accessoris del buscadors i a més altres premis especials!
A banda del tradicional sorteig, és farà un sorteig especial que es farà després del dinar sobre les 16:00h al mateix restaurant de la Masia Puigbó. Excepcionalment aquest cop aquest sorteig estarà obert a tothom qui hi vulgui participar.
 
Es sortejarà un DETECTOR XP DEUS LITE, cortesia ADC, amb col·laboració de Metaldtec. I 2 propointers XP, cortesia Metaldtec.
 
Per a poder participar al sorteig, s’haurà de comprar prèviament tires de 5 números cada una amb un preu de 5€ tira, en venta dins la carpa ADC i al personal organitzatiu. És podran comprar les tires fins 5 minuts abans del sorteig.
 
DINAR I MENÚ MASIA PUIGBÓ:
 
+++
 
Amanides, embotit català del Bages, i coca de sobrassada acompanyat de pa torrat calent, tomàquet i all.
 
+++
 
Graellada de carn amb: Botifarra, churrasco, conill i cansalada acompanyada de patates al caliu i mongetes seques.
 
+++
 
Mousse de Llimona o gelat.
 
+++
 
23€ TOT INCLÒS: Pa, aigua, vi, gasosa i cafès.
 
Refrecs apart.
 
Possibilitat de menú infantil i vegetarià.
 
*NOTA: Hi haurà la possibilitat d’esmorzar al mati, per als que ho vulguin. Els servei de bar del restaurant Masia Puigbó obre a les 9:00h.
 
NOVETAT: (Només per a socis)
 
Per facilitar les inscripcions per primer cop és podrà pagar la inscripció per avançat.
 
Per això us deixem el número de compte de l’associació.
 
ASSOCIACIO DE DETECTORISTES DE CATALUNYA
 
NIF :G66037656
 
Num de Compte : ES59 2100-0017- 54-0201027258 (La Caixa)
 
MOLT IMPORTANT: ABANS DE FORMALITZAR L’INGRÉS DEIXEU EL VOSTRE
 
NOM I COGNOMS SEGUIT DE INSCRIPCIÓ I SEGUIT DEL NOMBRE
 
D’ACOMPANYANTS COM HA CONCEPTES, exemple:
 
Francesc Serra Ponts Inscripció +2 (Aquesta descripció serveix només per als socis que participin a la competició i es quedin a dinar.)
 
Si no us quedeu a dinar posar com ha conceptes:
 
Francesc Serra Ponts Inscripció només +2 (Aquesta descripció serveix per als socis que només participin a la competició i NO es quedin a dinar.)
 
Per últim, recordar als socis que han de renovar la seva quota anual de soci o soci-federat al mes de Maig o juny, poden renovar-la durant el mateix dia de la concentració, dins la carpa ADC.
 
Com sempre, CONFIRMAR ASSISTÈNCIA AL 636033077 o WhatsApp.
 

No hay comentarios: